2016-09-17 09:59:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Komoly anyagi veszteségre számíthat

Napi horoszkóp szeptember 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Külföldről érkezhetnek barátai, de az is lehet, hogy egy turistával ismerkedik meg, mindenesetre remekül fog szórakozni! Az este egy kisebb vitát hoz, de hamar túllendülnek a párjával a problémán.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai napon igen hullámzó lehet a kedélyállapota. Kifakadhat, dühönghet és talán még sírhat is. Kár azonban túlságosan felfújni a nehézségeket, semmi sem olyan aggasztó, mint amilyennek rossz kedvében látja! Mostanában inkább a sajá tfeje után kellene mennie, mert a másoktól kapott információk között lehetnek tévedések is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók helyzete párkapcsolati problémákra utal. Emiatt nagyon fontolja meg minden szavát, mielőtt kimondaná! Sajnos a vita során olyan vádak és sértések is elhangozhatnak, amelyek felett nehéz lesz napirendre térni…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Végre színt vall, és elmondja a problémáit a párjának. Nagyon megkönnyebbül, ha végre nem fojtja magába a haragját… Ráadásul a kedvese megértőbbnek bizonyul, mint gondolta volna, és sikerül megnyugtató megoldást találni a nehézségekre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha eddig nem élt együtt még azzal, akit szeret, ma valamelyikük előrukkolhat az összeköltözés gondolatával. Ha már házasok, akkor viszont a nagyobb lakás kerülhet szóba. Törekedjenek a kompromisszumos megoldásokra!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Figyeljen egy kicsit jobban a párkapcsolatára! Egy kettesben töltött délután, vagy este újból közelebb hozhatja önöket egymáshoz. Ha ön egyedülálló, este megismerkedhet valakivel, akibe első pillantásra beleszeret!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Olyan problémák merülhetnek ma fel, amelyek sajnos nem tűrnek halasztást. Talán valami meghibásodik az otthonában, vagy a ház körüli munkák során adódik nehézség. Kérjen segítséget a barátaitól!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valamit hall fél füllel, és tovább kombinálja a dolgot… Pedig így csak feleslegesen aggodalmaskodik, mert valószínűleg semmi sem igaz a híresztelésből. Koncentráljon inkább a szeretteire!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma sok lehetősége lesz a pihenésre, ellazulásra. Semmi sem árnyékolja be a jó kedvét, a véletlenek is a kezére játszanak, és elégedetten zárhatja a napot! A családi programok különösen örömteliek lesznek!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ma ráébredhet, hogy tévedett valakivel kapcsolatban, rosszul ítélte meg az illetőt. Talán még barátság is lehet a dologból… Adjon egy esélyt neki! Ha nyitottan közelít a másik felé, akkor ön is kedvességet kap cserébe.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Neptunusz helyzete komoly anyagi veszteséget jelez, a legjobb lenne, ha most másra bízná a bevásárlást, és ön egy fillért sem költene. Bármilyen programon is vesz részt, vigyázzon fokozottan az értékeire!

Halak: II. 19. - III. 20.
Van valaki a rokonságából, aki folyton önnek panaszkodik. Kénytelen végig hallgatni az illetőt, azt azonban ne hagyja, hogy elrontsa a kedvét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: